mengandung selepas ceaser

saya mengandung semula selepas jarak 1 tahun 4 bulan ceaser. Boleh untuk VBAC kan? Ada ibu-ibu VBAC selepas ceaser boleh share pengalaman tak dekat komen di bawah. ☺️☺️ TQQ #ingintahu #VBAV #bersalinnormal

2 Balas

hujung2 trimester tiga nanti akan ada appointment dengan doktor pakar, dia akan periksa kita punya luka bersalin dulu, scan, tengok rekod kelahiran sebelum ni etc. dia yang akan advise nanti boleh nak VBAC atau tak. ada je yg IPI tak cukup 18 bulan tapi berjaya VBAC.

10mo ago

interpregnancy interval.