Flavettes vitamin C

Saya mengandung dah 13 minggu. Boleh ke saya consume flavettes ni?

Flavettes vitamin C
2 Balas

Sekiranya ibu nak makan supplement semasa mengandung, ambil prenatal vitamin sahaja kerana kandungan vitamin tidak terlalu tinggi dan bersesuaian dengan keperluan ketika hamil. Vitamin C untuk glow/kecantikan biasanya mempunyai kandungan yang tinggi dari keperluan harian, tidak digalakkan untuk ibu mengandung. Boleh makan lepas dah selamat melahirkan dan berhenti menyusu baby.