Ketuban meleleh

saya mengandung anak first ..saya nak tanya kalau air ketuban pecah tapi tak sakit and takda darah nak kene ke hospital terus ke?

7 Balas

air ketuban pecah kena pegi hospital ler. kan nurse ade pesan masa checkup. turun tanda nak bersalin tu pegi hospital cpt. belakang buku pink pon dah ade tulis. pecah ketuban terus pg hospital. jgn tgu lagi dah.

kena pegi hospital.. tu tanda² nak bsalin dah tu.. kalau tunggu lama, takut air ketuban kurang, dan baby boleh lemas.

mmg kena ke hospital lah.tu mmg sah2 dah tanda bersalin.rasenye mse checkup nurse ade gk bgtau tnda2 bersalin

Aah betul sis, ke hosp terus, takut kurang ketuban baby lemas. Semoga dipermudahkan urusan sis ♥️

Air ketuban pecah wajib pergi hospital. Takut tinggal sikit nanti risiko baby. Bahaya ketuban kurang

tu salah satu dah...biasa awal2 nurse /doc dah pesan..so hrpnya sis da dkt hospital dah ni..

wajib pergi......