Hilangkan Rasa Muntah Dan Sakit Kepala

Saya mengalami mual2 yg teruk jugak laa Sebelum ni xde, ni baru ada.. Boleh share sikit ada ubat or cara utk hilangkan Rasa nak muntah, sakit kepala... Sbb skrng xleh bjauhan dgn minyak cap kapak, asik2 sedut je bg lega sikit.. Selera mkn pun kurang, asal makan sat lg muntah balik semua... Time mandi pun sama muntah2 jugak.. Tak boleh nak masok Dapur mesti nak muntah jugak... Boleh share x dgn sy nak kurang kan or ada cara2 lain...

2 Balas

Takde cara yg blh hilangkan semua tu.akk dari mula pregnant smpi skrg mcm tu.nk tido pun pegang plastik risau nk muntah.minyak jela peneman.anak no3 dlu pun mcm tu siap pakej nk pitam bagai