7/2 serah diri

Saya Masih ok. Tanda hanya keluar lendir coklat+jernih+merah tak berapa pekat. Dan sakit sikit2 bahagian ari2 Dan pinggang. Bila baby mengeras sakit tapi Masih boleh tahan. Dan Tiada sakit kuat sehingga tak boleh tahan. Huhu seronok nya baby Mami dalam perut yeee.

10 Balas

saya serah diri 10/2 , yaAllah berdebarnyaa + excited nak jumpaa first malaikat kecik ???✨ tapi takde tanda tanda nak beranak lagi cuma sakit area perut waktu malam , sakit belakang / tulang kilas , sakit pinggang yang teruk tapi boleh tahan lagi demi si kecik mummy ? doakan saya dipermudahkan urusan juga untuk first born ni .

Sama dengan sy sis..ada kuar darah lendir coklat jernih,merah tuh xde lah..bila mngeras pun sy bole tahan lagi...due date sy 23/2...mybe bby nk masuk laluan tuh yg buat kuar darah lndir...semoga smua nya selamat...aminn??

4mo ago

Sy due 26/2 tapi asik mengeras je dah dkt 2 minggu...nk mengiring kiri kanan pun xselesa da?

Saya pun kena serah diri 7/2 ni. Harap2 baby keluar la awal sikit. Tanda sakit just baby mengeras & sakit bawah perut. Hari2 pujuk baby. hehehe.. semoga dipermudahkan urusan kita untuk bersalin, aminn.

4mo ago

amin2.. semoga dipermudahkan segala urusan kita sis..

saya due date 2/2 tapi kalau tak beranak lagi 9/2 kena serah diri. sekrang da kerap rasa contraction cuma still boleh tahan. sakit kat ari² pinggang dah selalu. baby masih syok duduk dalam.

4mo ago

sy due 3/2 kalau xberank pun kne serah diri 9/2? menunggu je ni bila bby nk keluar.

saya 16/2 serah diri, duedate sy makin dekat tpi baby tknk keluar, seronok duk dlm perut huhu, semua exercise dah buat , tapi kita redha jela ye?

4mo ago

sama lah kita ni pun.. tunggu nak betul2 sakit nak bersalin baru kelam kabut pergi hosp.. huhu.. kalau bby taknak bg kelam kabut kena serah diri lah 7/2 ni..... redha je lah kita wak

sama tarikh serah diri 07/02 - GDM on Ubat. semoga dipermudahkan proses bersalin.

sis klu keluar keputihan + darah sikit tu normal tak ekk selepas bersama lebih 24 jam

4mo ago

sama la due 6/2, pergerakan baby masih ada lagi.tp baby still nak duduk dlm perut mama dia..

Sama tarikh tp takde tanda2 cuma perut asyik mengeras je..

klau da kluar tnda macam tu..boleh gi hosp untuk cek

4mo ago

dah pernah pergi.. doc cek baru 1cm.. Dan doc cakap lepasni kalau ada lgi tanda mcm tu keluar itu normal. melainkan keluar darah yg berterusan.. baru pergi..huhu

sye serah diri 9/2 sbb gdm on ubt..