Siapa pernah makan folic acid utk TTC?

Saya masih belum hamil..

Siapa pernah makan folic acid utk TTC?
21 Balas

yang ni sy dan suami try mkn seminggu dua dah lekat. tp sy ada p mgurut jgk. tktau la sbb mgurut ka atau sbb mkn acid folic. sis blh smbil tu try la mgurut utk mgndung

dulu saya makan folic acid untuk bersedia nak mengandung. alhamdulillah lekat 😚 yg kedua ni pon sama, xsmpai sebulan makan..dh lekat 😂 xsalah mencuba

saya . waktu anak pertama . makan ni , sebulan lebih terus lekat .. skrg anak yg d kandung suda berusia 2 tahun lebih alhamdullilah .

Sy mkn ni 3bln tanpa terlupa alhmdulillah sangkut.. Skrng ni da 16w.. Doakn sy ye.. Setahun lps sy gugur.. Bole cuba sis..

Sy makan Appeton jugak.. Dekat stahun baru lekat.. Tp before tu sy ttc dah 3y. Skang dah 22week.

saya pun consume ni bfore pregnant.syukur dlm sebulan preggy wit right timing to conceive la

saya sis. sy makan masa ttc. Alhamdulillah baru lepas bersalin bilan lepas 😘🥰

cuba sis beli pregnancare..yg tu..dktr sy yg suggest bru2 ny..rmai jgk yg sesuai..

Saya mkn ni jugak dari sebelum kawen , sampai pregnant :)

Sesuai utk yg blm kwin jugak. Try lh mkn sis.