Terharu

Saya masih belajar degree dan suami pun tgah belajar tapi buat master.. suami kerja sambilan buat grab gitu je, kami kawin dan merancang untuk ada anak lepas saya habis belajar.. Tapi rezeki kami awal sangat, dikurniakan zuriat sejurus lepas kawen.. saya pregnant tak sempat pun nak period lepas kawen tu (nak cakap awal) terkejut juga kami dua.. saya pun pada awal emosi tak berapa stabil fikirkan belajar dan saya mengandung lagi, suami pun sama. Lama2 kami boleh adapt dengan keadaan, kami terima dan anggap ini adalah perkara terindah bagi kami Tapi saya terharu sangat, suami layan saya bagai seorang puteri.. selalu dia cakap dengan baby, katanya tak sabar nak tggu dia keluar nak jumpa baby.. saya lagi semangat mengandung dan saya rasa seronok bila dia seronok mcm ni.. doakan saya dan suami dipermudahkan segala urusan, semoga doa berbalik kepada ibu2 semua juga. #31weeksnow

16 Balas

Kita sma dlu fkir mau hbis bljar bru mau ada ank tpi rzeki allah bgi awal mcm mna brsyukurlh♥️msa jawab exam dduk lma² ksian baby dalam prut main sndiri😭♥️mamanya sbuk jwab paper