Terharu

Saya masih belajar degree dan suami pun tgah belajar tapi buat master.. suami kerja sambilan buat grab gitu je, kami kawin dan merancang untuk ada anak lepas saya habis belajar.. Tapi rezeki kami awal sangat, dikurniakan zuriat sejurus lepas kawen.. saya pregnant tak sempat pun nak period lepas kawen tu (nak cakap awal) terkejut juga kami dua.. saya pun pada awal emosi tak berapa stabil fikirkan belajar dan saya mengandung lagi, suami pun sama. Lama2 kami boleh adapt dengan keadaan, kami terima dan anggap ini adalah perkara terindah bagi kami Tapi saya terharu sangat, suami layan saya bagai seorang puteri.. selalu dia cakap dengan baby, katanya tak sabar nak tggu dia keluar nak jumpa baby.. saya lagi semangat mengandung dan saya rasa seronok bila dia seronok mcm ni.. doakan saya dan suami dipermudahkan segala urusan, semoga doa berbalik kepada ibu2 semua juga. #31weeksnow

16 Balas

sama la sis. saya baru je sambung belajar diploma before this kerja je. suami kerja biasa je. lepas sebulan nikah terus sangkut. kami baru merancang lepas habis belajar baru nak ada baby. tapi mak saya xterkejut sebab dia pun mcm tu sebulan kawin dah sangkut. skrg alahan teruk xboleh xdatang kelas xlarat nak pegi klinik ambil mc . makin bersemangat sbb suami penat2 balik kerja cium perut. take care sis🌸 tahniah

Smue nie ketentuan dri ilahi.. trima sje ape yg ALLAH dh beri.. bsryukur.. stiap ank ada rezeki nye nti..setiap kesabaran psti ada kenikmatan.. moga sis tabah dan sabr hadapi smua nie yew.. dan moga bby siht dlm pert umi nye..moga bhgia dunia dan di akhirat.. aamiin..

Kita sma dlu fkir mau hbis bljar bru mau ada ank tpi rzeki allah bgi awal mcm mna brsyukurlh♥️msa jawab exam dduk lma² ksian baby dalam prut main sndiri😭♥️mamanya sbuk jwab paper

Alhamdulillah rezeki Allah bagi terlalu berharga. Jaga kesihatan diri dan juga kandungan sis. InnsyaAllah ada sesuatu Allah nk bagi yg lebih baik..

Alhamdulillah siapa sangka, aturan Allah yg sgt cantik. Semoga dipermudahkan segala urusan sis ya~

Suka dengar suami cakap dengan baby dalam perut. Semoga Allah permudahkan urusan awak ye.

alhamdulillah sis, semoga semuanya dipermudahkan😊😊

alhamdulillah...jgelh amanah allah dgn sebaiknya.....

Alhamdulillah, rezeki dpt pasangan yg baik..😊😊

Amin.. Semoga dipermudahkan n baik2 saje semuanya...