TART NENAS

Saya makn tart nenas 2 biji semalam n 2 biji harini. Makan sebab mengidam. Semalam saya dah rasa perut memulas. Macam nak buang air besar. Tapi tak kluar banyak pun. Semalam saya ingat sebab makan pedas, tapi bila jadi lagi harini, saya jadi curious. Kawan saya kata boleh makan tart nenas sebab nenasnya dah dimasak. Baby gerak ja. Srbenarnya, boleh ke tak makan tart nenas? #26w #firstpreggy

1 Balas

Lain org. Lain badan. Lain efek dia. Klau rsa risau. Jgn ambik dh lepas ni..😅 sy time mgndung tringin sgt durian. Tp xmkn even seulas. Tkut seulas jd sbiji.. 🤭 skrg pn msih puasa durian. Sbb mnyusu baby 7bulan. Ad org mkn ok. Ad org x. Sy elak trus..

5y ago

Sama la kite.. Org kata boleh mkn durian sikit buat rasa tp kang dah mkn seulas x hingat dunia jd sebiji pulak.. Terus x sentuh lgsg durian.. Tart nenas pun x mkn lg. Just fk dlm otak 'alahhh rsenye sama jer mcm kuih lain'.. Hahahaha..