Semoga Ada Rezeki Lain Bulan

Saya lewat period 7 hari dah. Sebelum-sebelum ni period saya normal, biasa awal ataupun lewat cuma sehari dua. Ingatkan ada harapan, tapi sayang. Lepas zohor dapat tahu dah period. Allah sedih betul rasanya 😭😭😭#pejuang_garisDua

11 Balas

sy period regular. tak pernah missed. dan tak pernah lewat seumur hidup. mcm awk jgk kalau lewat/awal pun sehari dua je. bulan 1 sy lewat seminggu. last2 period. kecewa gila. bulan 2 pun sama . lewat seminggu. tak sedap badan . check UPT positive. Alhamdulillah. Semoga Allah bagi rezeki zuriat kt awk jugak.