pregnant ke tak?

saya last period bulan 5, saya jenis yang period tak teratur. bila check upt bulan 6 , 7 , 8 naik 1 line . tapi sy check baru2 ni terkejut naik double line pekat. saya masih confuse pregnant atau tak 🥲 so far dah 3 hari buat upt , naik double line pekat.

pregnant ke tak?
34 Balas

mcm sy..last period bln9..d sbbkan period xteratur sbb br je leps dr menyusu anak..awl bln1 ni g cek kinik..trus buka buku pink..nurse warning dh nk msuk 4bln br buka..siap tny lg..nk buat mcm mna..period xteratur..