Hamil or Sakit.?

saya last period 25/8 tapi skrg da 7/10 still x period..bila check pregnancy test negative..bila lagi masa sesuai utk check prgncy test atau terus jmpe dktor.?

1 Balas

saya dulu mcm ni....smpi 2 bulan xperiod...pg klinik scan...xda apa2.....mcm kita je yg risau tkt ada apa2..kalau risau,pg jmpa doc..jgn tggu cek upt lg..jmpa doc lg bagus...blh bgtau apa yg kita rasa & alami..diaorg akan tnya nak makan ubat bg priod atau x.

3y ago

ok terima kasih😊