Perut boroi/buncit

Saya lahir normal, saya risau perut saya yg boroi/buncit ni. Mcam ada lagi sorang baby pulak. Saya pakai bengkung moden mcm tak menjadi, kalau yg traditional tu, takde org nak tolong pakaikan. Rasa down pulak tgk badan sendiri compare dgn org lain yg dah ramping lepas bersalin.

1 Balas

Buat senaman dan jaga pemakanan puan, kurangkan pengambilan makanan/minuman bergula dan tinggi karbohidrat. Senaman ringkas briskwalk pun dah memadai.