Share pngalaman kmu..

saya knfius, risau, mcm2 d pkiran. Prnah ka mommies yg lain mcm saya, saya ada cek upt dkat rumah time 6m3h. 7m saya cek upt smula dn scan d klinik swasta, tpi upt neg. Scan pun x nmpk apa2. Msuk 8m saya cek smula upt d rumah masih neg. Tpi smpai skrg 8m4h x ada sebarang simptom2 yg pelik2. X ada bleeding. Perut pun x sakit2. Ttanya2 jga saya pregnant ka tdak. Ini prtama kali lwat period, sbb period saya sbelum ni mmang lancar.

1 Balas

kalau upt negative mkna nya awk x pregnant. x semestinya kite x period mkna nya kite pregnant. boleh jadi mslh hormon. kalau awk x puas hati boleh beli upt cb digital tu. kalau tulis not pregnant, makna nya awk mmg x pregnant, sbb cb digital ni sgt2 sensitive.