Kandungan 27 minggu kuat menendang.. Adakah normal?

Saya kini hamil 27 minggu.. sekarang baby sangat kuat menendang. Dalam sekali bergerak tu akn tendng 2 minit sekali. Tpi dia ada masa tertentu..kalau dia tidur jer baru tidak terasa.. klau dia bgn akan bnyak bergerak.. tgh malam pun kadang kadang tendang smapai sy terjaga.. adakah ia normal? Atau dia lapar yang menyebabkan dia menendang? #firstbaby

1 Balas

kdg2 lapa pn blh jd mcmtu..dan ia normal...jnji puan kerap mkn bby akn ok...means mkn dlm kuantiti skit..tp kerap..mg dpmudahkan segalanya..aamiin