normal kah ?

Saya kerap rasa diri lesu, penat , menguap . Walaupun saya dah cukup rehat ? Sy pregnant 10w . Ibu2 ada cadangan tak nak bagi badan segar , tak lesu ? Tq

2 Balas

sy lalu perkara yg sma n sy bkerja. tips utk dri sy & sy buat- sy perlu kuatkn semangat , sbb sy perlu bkerja. sy x ikot kn sgt rsa mls & lesu. klu rse lesu sgt sy ambik air suam.. lunch hour ambik msa 15-20 mint utk berehat lelap mata. perkara yg puan lalu ni mg simptom2 awl prgnt😊 cra utk mengatasi lesu, mengantuk terpulang kpd individu.

5y ago

Terima kasih puan utk cadanganya . ❤️

Normal tu sis. Tu semua pembawakan masa preggy 😁

5y ago

Sy suri rumah. Sy tido la kejap2 nak hilangkan lesu ngantuk tu. Tapi malam susah nak tido 😅