Ada tips utk cpt bersalin tak?

Saya kene serah diri 2/9 ni iaitu masa 38w 4d sbb gdm.. Now 37w 2d.. Ingat nak cuba bersalin awl dlm masa cuti sekolah ni.. Sbb kalau pergi waktu serah diri tu mesti esoknya baru bersalin iaitu sama date 3/9 dgn anak periksa.. Husband kelam kabut waktu tu sbb jarak hsptl dgn rmh 1 jam.. Kesian la plak.. Kalau ada tips nak cptkan bukaan, share la.. Nak sgt bersalin dlm waktu cuti ni..

7 Balas

saya ptg2 tiap2 hari jalan kaki keliling taman ,tapi tetap lebih sehari due ,cuma yg bagus berjalan2 ni mudah bersalin,pagy masuk hospital Tgh hari dah bersalin