kencing kotor

Saya kene kencing kotor payah nk kencing ..kencing pon sikit dah 10kali ulang alik .. Td beli URAL boleh ke ibu hamilinum URAL ..skrg ni sakit dah hilang .. X ada efekkn sbb google kt intnet ckp ural x ada efek utk ibu hamil . 7week skrg

2 Balas

Boleh sis... Sye pn baruu kne kencing kotor .. Sket nye lahaiii .. Sye blii kt farmasi . ubat ural 2 lah ... DPT 4 keping .. Hbiskn dalam masa sa 2 harii .. Alhmdllh ok dah kencing sye .. N jgn lpe mnum air masak bbyk2... Klo x ok gak.. Elok sis refer klink .. Nty diowg bg antibiotik .. Yg kuat sikit ...

Saya pun semalam kencing kotor. Subuh tadi tetiba turun darah 😔

4y ago

Okey sis.. Malam sikit saya pegi klinik.. Penat dah ulang alik tandas😂