alahan teruk

saya kena alahan teruk sampai kena buang kerja , alasan sbb saya baru masuk sebulan kerja under probation terus terminate ? boleh ke mcm tu ??

2 Balas

Pergi farmasi beli ubat VELOXIN. bagus ubat ni sangat membantu. Sy awal pregnant pun makan ubat ni. Makan sebiji je waktu nak tidur. Kalau serasi,, 1 biji sekali makan je dah berkesan. Esoknya bangun tidur dh takda alahan. Dah bolehla nak ejoy makan macam biasa. Cubalah ya. Sy berjaya lalui first trimester tanpa alahan yg teruk. Skrg sy dah 5 bulan. Alhamdulillah.

1y ago

Maaf typo tu pergi farmasi. Tapi biasa KK pun ada bagi Veloxin juga

percaya pd rzeki Allah. insyaAllah ada jalan yg Allah akan buka untuk awak dan baby.