Siapa boleh share kalau air ketuban bocor macam mana..dia keluar berterusan banyak atau sikit2

Saya keliru keputihan atau air ketuban..panties basah tapi tak berterusan..

4 Balas

sy pun pernah keliru.. sbb spender asyik basah sy wlupun dah ap lepas g toilet.. smpai sy inform doktor.. dorg chck bukaan xda n air ketuban x bocor dan yg dorg detect keputihan berlebihan n jangkitan kulat..slama ni tau yg jngkitan kulat tu rasa gatal. tp yg sy pula xgatal langsung.. utk bejaga2 drg ambil smple keputihan utk ujian makmal.. dan bagi sy ubat yg letak kat bawah tu sebijii..