Period jadi lama lepas gugur

Saya keguguran buat dnc (cuci) bulan 9. Bulan 10 period semula. Bulan 11 pun period tapi tempoh period saya bulan 10 & 11 jadi panjang sehingga 14/15 hari. Biasa 8-9 hari dah kering. Ada sesiapa mengalami pengalaman sama? Memang lepas cuci haritu doc ada pesan period saya akan jadi kelakar utk seketika. Cuma nak tau situasi orang lain sama jugak ke?

1 Balas

Takziah ye..perkara biasa even lps bersalin pun mcm Tu jgk..berpnjangan..sya yg ambik perancang lps bersalin pun mcm tu jgk..period jadi pnjang..

5y ago

Oh ok faham2. Terima kasih.