2 JAHITAN TERBUKA KERANA INGIN MENGAMBIL SAMPEL KEPUTIHAN ANAK BARU MASUK 5 BULAN

saya kan sis haritu jahitan memang dah ok cuma bila dah sembuh keputihan pulak mai jadi warna hijau memang sakit nak kencing sakit vagina bengkak pi klinik dah 2 kali klinik swasta makan ubat sapu apa semua tak jalan jugak try pi klinik kerajaan diorang kata nak masuk alat muncung itik tu bila masuk 3 4 kali tau2 ja berdarah banyak tak terkata sampai pening kepala badan letih mana menyusu pulak..pi berubat ustaz ustaz kata 2 jahitan terbuka..sepatutnya esoknya tu pi klinik nak buat pap smear disebabka takut nak masuk lagi alat tu sebb jahitan dah terbuka terus x pergi..sampai sekarang..ustaz ubat kan darah dah berhenti tapi masih sakit sebab vagina bengkak kencing dah tak sakit..saya terlalu dilema?

1 Balas

Bila dah berdarah doktor kata sebab period...serious la period sebab baru mai sgt kot..pastu tak cuci balik pulak tu luka main biar ja..korang rasa..saya sekarang takut dah..bila nak bersama suami kerana jahitan yg dah terbuka lambat nak sembuh..

5y ago

Masih belum bersama suami anak nak masuk 5 bulan sekarang doktor yg salah atau pesakit yg salah⁉️