Luka jahitan bengkak

Ada tak yang dekat sini luka jahitan dia bengkak? Saya bersalin normal.... dah pergi klinik doktor hanya bagi ubat sapu & antibiotik je..... bengkak tu buat saya tak selesa....

3 Balas

bengkak xde. tp melecet ada bila nurse kk check. nurse mitk keringkan elok2 luka. angin2kan luka. lpastu spu ubt kuning. sy jrg letak ubt kuning. sy rendamkan dgn uncang cuci herbanika nonoroguy + garam. minum air pegaga. minum air akar herbanika. tistikan myk nonaroguy pada pad.

1y ago

xsakit pn rendam. ase lebh yakin dn cpt pulih insya Allah

Maaf puan tiada pengalaman jahitan vagina. Selalu luka bengkak ni sbb kita banyak bergerak. So banyakkan rehat.

Boleh saya tahu lepas tu buat apa dengan bengkak tu?? Sekarang dah okay ke?