Sya nk tnya Sya mengdung baby saya songsang 23 minggu 4 hari

Saya kadang2 rasa sakit perut dkt atas perut Normal ka ..

3 Balas

awal lg sis.. bby akn gerak2 pusing2 sbb ruang masih bnyk.. jgn risau ye.. sy pulak bby sllu kpla dbwah.. dr ckp okey je sbb dia pusing2 lg

sy dulu 18 week baby songsang kepapa atas ,lepastu 21 week kepala dah kebawah, scan 25 week kepala songsang semula. is normal awal lagi

Maksud you baby songsang tu macam mana? Kepala kat atas ke? Kalau kepala atas, awal lagi. You baru 23weeks. Still ada ruang baby berpusing2

10mo ago

It’s ok. Dont worry bby still berpusing ☺️