+ve ke -ve ?

Saya jenis memang period tak teratur. So last period dtg 4/11. So 31/11 tu spotting 3 hari. Tapi tak pernah rasa pening, muntah and perut tak selesa. Check 2 kali upt. 1st kabur sangat. 2nd upt terang sikit dari sebelum nya. Tak sure pregnant ke tak. Apa pendapat mommies2 yang lain ya. Ni upt yg 2nd..#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

+ve ke -ve ?
6 Balas

Positif tu sis. Biasa kalau negatif terang 1 line je. Kalau ada samar tu positif. Cek lg lps 2 hari waktu pagi, urine first

2y ago

ok sis tq share✨💕

sama macam saya , mungkin terlalu awal , alhamdulillah lama2 naik terang upt , now 8w4d , semalam scan tpi baru nampak kantung

2y ago

ok sis✨💕 jaga diri

Nnti try lagi check dlm seminggu ke, nampak macam positif

sama MCM Sya baru lgi, tunggu lgi seminggu

Check lagi.Ada rezeki tu.Alhamdulillah

2y ago

insyaallah aamiin tq sis ✨💕

Congratss sis 😍 jga diri