Nak jumpa baby 🥺

Saya je ke yang tak bersalin lagi bulan december nie ? 🥺 due date 27/12 tapii baby relaks je lagi kat dalam. Kalau boleh nak baby lahir tahun nie jugak. Hmmm. Doakan saya bersalin sebelum due date 🥲🤲🏻

16 Balas

saya due 25/12.. bersalin 7/12.. 🤭🤭 semoga dipermudahkan segala urusan sis ye... selamat kedua duanya....🤲

2y ago

Bestnyaa. Tahniah awak. Aamiin aamiin 🤲🏻 selamat berpantang 🫶🏻

nnt dh due tk check in hospital ke ? sllu nya cnntu la kan , and nnt diorang akan pantau if nk kena induce ke cnne

2y ago

due 27hb tu la serah diri sllu nya . diorang akan check jantung baby apa semua . if tkde problem, warded then tggu jela . klau tkbukk , diorang pksa

kita punya due date sama sis tapi takde tanda tanda nak bersalin ponn🥲🥲🥺

2y ago

Itulaaa. Harap dia keluar before due. Ade la dua hari lagi nie 🤣 semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aamiin 🤲🏻

Sama la saya sis. Dh 39 minggu masih belum ada tanda. Risauu

2y ago

Alhamdullillah sy dh selamat bersalin 5.34 ptg tadi. Sebelum 3 hari bersalin saya buat senaman kupu tu pg dan ptg. Alhamdullillah menjadi. Tp jahit tetap jahit 🤣

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby ♥️

2y ago

Aamiin aamiin 🤲🏻 Terima kasih awakkk

Sama . Saya due 23/12 , belum rasa apa2 lagi . Hmm

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan awak yee 🤲🏻