Minum susu enfamama

Saya jarang minum susu bancuh baru nak try semua jenis susu utk ibu mengandung saya cuba minum susu enfamama tiba2 jadi warna kelabu di penghujung air, ada sesiapa pernah mengalami situasi sama tak? Pihak enfalac dah call kata itu normal sbb saya letak susu serbuk dulu baru air utk bancuh, sepatutnya air dulu baru susu bancuh. Niat saya nak bertanya ada sesiapa pernah mengalami situasi mcm ni tak?#ingintahu #pleasehelp

Minum susu enfamama
1 Balas

mmg kalau mendap ke bawah jd cmtu. kena kacau smbil minum. kalau dh hbs minum kena cuci cawan terus. kalau biar mmg jd kelabu gitu. Sy minum Enfamama dah 2 kotak.

3y ago

terima kasih, sekarang saya dah faham 🥰🥰