Ubat turunkan darah period

Saya irregular period. Boleh x ambil ubat turunkan darah setiap kali lambat datang bulan? Dah masuk day 33. Upt pun negatif. Prev cycle dah ambil ubat turunkan darah.

2 Balas

if concern, sepatutnya jumpa dr, utk follow up O&G as kita tak tak tahu pon why, adik saye, selalu period lama, bila check PCOS, mak saye tak stop period even dah 50+,check fibroid, so kalau, kalau concern, rujuk lah pakar

kna pg scan dlu sbb apa punca, dptkan nsihat doc bru bt apa2 kputusan