Ubat Sunolut

Berkenaan dengan isu saya lewat period sehingga 28 hari, saya dah pergi klinik untuk scan. Doktor bagitahu perut kosong tkde baby. Jadi dia bagi ubat sunolut untuk makan selama 5 hari bagi turunkan darah period. Ada ke dekat sini yang pernah makan ubat ni ? Saya dah makan selama 3 hari, tapi darah tak turun lagi. Ke lepas habis makan semua baru darah period turun ? Mohon pencerahan wahai sifu sifuku hehe

4 Balas

saya pun pernah dapat ubat utk lancar kan haid, sebab tak dtg period 7 bulan. Mase tu anak dara lg, haha sampai doktor syak saya pernah buat hubugan sebelum nikah sampai tak period lama sangat. Ubat tu saya makan tiga hari tak silap alhamdulillah darah haid terus turun.

Prnh mkn tp xsure nama ubt tu sama x, yg sy ingt last day ubt tu nk hbis brula drh keluar..ats org kot sis..yg mkn sehari dh keluar pun ada jgk

4y ago

Ubat tu nama apa

Sy pon mkn jgak .. Doc ckp tggu seminggu lepas makan ubt tu .. Klu x kluar jgak .. G jmpa doc smula ..

Assalamuaaikum.. Sy start mkn 9hb.. Smpai skrg darah xkluar lgy mcm mna ye?