Tidur tanpa bedung

Saya Ingin mengajar bayi tidur tanpa bantuan bedung. Sebab anak saya kalau tak dibedung, tangan dan kaki dia akan bergerak2 dan dia sukar tidur. Skrg dia diwaktu malam, taknak tido dengan buaian. Jd sy nak ajar dia tido tampa bedung untuk dia tidur dikatil sendiri

8 Balas

normal tangan and kaki dia bergerak.. reflect or under light sleep.. utk awal2 ajar, awak bedung dia dlu.. bila tgk dia dh lena awak loose kan bedung..