SAKIT PINGANG KAT BAHAGIAN PUNGGUNG

Saya ikut kiraan apps 7 weeks dah sekarang saya sakit kat bahagian tulang kat bahagian atas pungung, apa perlu saya buat ya Saya apa kerja tak boleh buat sebab asal buat kerja akan keluar darah coklat sikit

1 Balas

Sama. Saya pn sakit tulang punggung. Anak nk masuk 5 bulan pn masih terasa. Jd, apa saya buat, saya beli bntal lapik kerusi yg tebal. G mne2 bawk je. Elakkn duduk atas tmpat keras mcm lantai atau kerusi yg keras2. G KK pn saya bawk je 😄😂