ibu ibu kuat tidur

saya housewife & pregnant, biasa bangun 6 pagi mesti setelkan keperluan suami dan rumah (basuh kain & house chores lain). pukul 8:30 atau 9:00 dah siap semua mesti tidur sampai tengari. boleh dikatakan hampir setiap hari. nak tanya ada effect pada kandungan ke kalau kuat tidur? 😅

11 Balas

xde effect.. sye pun suke tidur mse pregnant... berbaring..org Kate nanti dpt anak turun la perangai suke tidur berbaring... tp dapat anak xnk Tido.. dh masuk 3y.. kalau nak Tido TU kene paksa.. dh la xtido petang..siang aktif kemain 😂😂rehat la sis time preggy.. lepas bersalin kurang Tido dh

takde awak. dah rasa penat, mengantuk, rehat...tidur. saya pun macam tu. bangun subuh, settle apa yang patut, lepas suami pergi kerja memang akan tidur sampai tengahari. nanti dah ada baby, busy menguruskan anak. 🥰

sama sye la..kuat tdo..asyik ngntok je...pantg ank sye tdo,mst sye pon join tdo skali...pastu kakak sye cakp,kalo kuat tdo nnt bby besar...betul ke??

Xde effect ape pun sis..sy pun mmg kuat tido lg2 ptg memanjang ngantuk😁siap sume keje umah n msk suami da gi keje terus tido🤣

as long puan keep amalkan active lifestyle makan timing cun cukup keperluan nutrisi harian buat la apa pun..

sye sis dr awl trim smpai beranak kuat tido hahaha. siap masak untk husband dgn anak sambung tido 🤣🤣

OK la tu dapat rehat. Nanti baby dah keluar... Ha........ tak dapat dah peluang gitu

saya pun tidoq masa pregnant...tengah kerja berdiri pun boleh Lena..ngantuk sangat3

saya hari cuti mmg tidur je.. siapkan semua kje rmh dan masak lps tu tidur...

Takpun sis . Tu time kita rest just rest