Hb Low (7.8)

Saya hb low dari awal pragnant smpai skrng dah masuk 33week.. dh mcm2 cara buat tp tak berhasil. Ada tak sesiapa berpengalaman bersalin hb low? 😭😭😭 #bantujawab

24 Balas

sis..sy pn hb low..sy jnis x brani nk ambk suplemen..sy telan je zincofer ikut time..mkn mcm2 x naik jgk..tp skrg dh naik..sbb sy amalkn jambu batu..sy telan zincofer..smbil mkn buah jambu batu..pastu, snacking time sy pn buah jambu..pastu, sblm appt kk pn sy mkn jambu batu..alhamdulillah..makin naik..😍