Hb Low (7.8)

Saya hb low dari awal pragnant smpai skrng dah masuk 33week.. dh mcm2 cara buat tp tak berhasil. Ada tak sesiapa berpengalaman bersalin hb low? 😭😭😭 #bantujawab

24 Balas

saya..masa anak first hb low Smpai kena cucuk punggung 8 kali kiri kanan..mcm ii ubat dah try still sama sampai la nk bersalin hb baru naik tu pun tepat ii 11...pastu ni tengah pregnant anak ke dua Alhamdulillah dah 34w6d x de masalah hb low Sya mkn ubat yg KK bgi tu jer nama ubat tu ferrous fumarate 200mg tab tuu..cer la sis try