Ubat kuning

Saya harini hari ke 47 pantang... saya masih keringkan & spray ubat kuning tu stiap kali lps mmbuang, tgk sndiri luka yg luaran dah baik, dalaman pun mcm dah ok tapi kkdg berjalan still rasa sakit lg bahagian tu? Tu maksudnya luka belum pulih ke? Ke normal still sakit even dah baik?

1 Balas

Hi mommy. Memang ambil masa luka ni sepenuh nya okay. Saya pun alami lama juga rasa ngilu dekat luka tu walau dah 4 bulan bersalin masa tu. Saya pun amalkan ubat kuning untuk rawat luka.

2y ago

ouh okk noted thanks.. so better truskan pakai la ye ubat tu utk cpt sembuh