Scan 5 week 4 hari tak nampak kantung

Saya hari last firstday period 4/12 sampai sekarang tak period. Check upt +ve . pergi klinik check sebab cramp perut .doktor kata positif berdasarkan gambar upt saya tapi bila scan tak nampak kantung lagi. Jadi doktor suruh dtg lagi 2 minggu utk scan. Ada tak yg mcm saya. Saya risau sebab doktor cakap tak nampak kantung takut mengandung luar rahim.. Nak tunggu 2 minggu lagi tu amat merisaukan saya .

9 Balas

Sy pon sama.. last day period 6/12 smpai skg x period test upt naik double line.. pegi scan masih x nampak kantung lg doc suruh repeat scan lg 2 minggu.. nervous nk tunggu 2 minggu ni

4mo ago

Sama tarikh dengan saya , sy harini pegi scan. Nampak kantung je.