Makan Antibiotik Betamox Dan Ubat Nisolon Ketika Hamil

Saya hamil9 minggu, dan tiba2 alahan gatal2 1 badan secara tiba2. Pergi hospital dapat rawatan.. Diduntik dgn ubat dan dibekalka. Antibiotik betamox dan Nisolon utk atas masalah darah putih tinggi. Say khuatir nak makan.. Jadi, mslhnya, adakah ubat itu baik utk sy amalan ketika ini. Terima kasih.

1 Balas

Doktor tau x awk preggy? Klu tau means ubat tu slmt tuk awk mkn. Doktor xkn bg ubt yg boleh bahayakn awk n bby