antibiotik

salam saya nk tanya macam mana cara nk makan ubat antibiotik mengikut jam dgn vitamin yg doktor bagi utk baby dn ibu .. kemarin kaunter ubat tuu gtaw saya tkberapa paham .. saya kena makan ubat antibiotik cegah keputihan ..

2 Balas

sis bole mkn antibiotik dlu . lps setgh jam sis bole mkn vit Kk bg plak . bole je sis . klau sis nk lg senang . ubt kndgn sis mkn time pagi . antibiotik petg . pon bole asal kn mkn ubt sis

Sy prnh jg dr bg .tp sy xmkn .. sbb tkut effect kt baby . Tp klu kputihan sis jnis truk refer dr blk cra pngmbilan

5y ago

sbb effect kt baby laa doktor bg ubt tuu sbb gbs bahaya baby boleh buta