Sengugugut

Normal ke dh nak masuk 8weeks ni , sakit di bahagian "miss V" tu rasa sengugut yg skjp² hadir rasa sakit tapi tak lama ? Mcm kita selalu period pain tu . Saya tkda spotting or bleeding . Tmbh² kalau malam agk susah tidur , selalu sakit bahu sebelah kiri . #naktahu #pengalamanpertama

1 Balas

Saya rasa baik puan pergi check di klinik ya. Sebab sakit di bahu tu antara salah 1 petanda ectopic pregnancy (kandungan di luar rahim).