Gender baby

Saya hamil sebelum nikah, dan dah 19 minggu, boleh ke nak check gender kat klinik swasta and brpe bayaranye ade yg thu? #ingintahu #firstbaby

7 Balas

boleh dah nk check gender. dari 18minggu keatas. asal baby bagi kerjasama , biasanya gender scan 2d je,dalam rm50 keatas camtu . bergantung kpd klinik

bole je sis , sya dlu pun hamil sbelum nikah. Now da nikah🥰 Scan bby d klinik swasta. Prepare la 100 utk scan gender,

3y ago

Kenapa kene cakap camtu? Awk nnti pun bakal ade anak, kita tak thu nasib kita, tak hina pun, disebabkan mulut macam awk lah diorang yg nasibnye camtu takut dan malu hadap masyarakat

boleh je sis scan kat swasta . maybe dlm 100 ke atas mcm tu payment dia

Boleh je sis scan gender. Dr akan guna 2D. Bawah 100 biasanya. 😊

Awal lagi kot utk check gender, sy check masa 24w. Pernah scan rm70

scan 2D bawah rm100 . cari klinik yg doctor berpengalaman..

scan gender 2D kat sonovision hari weekdays RM38 jew