Tak pasti preg or tak

Saya hamil atau tak ye..dah lewat 13day .. 1st buat upt 27/3 naik 2line tak terang sangt tapi boleh nampak jelas .. sejak hri tu hari² saya tes upt .. tpi line masih samar.sy guna upt lain² brand, jdi ada yg ada line ada yg cepat ada yg lambat naik line..ada guna cblue easy tapi sama juga samar sangat..guna cblue digital not preg pula ..emm ..masa 6week ada pergi buat scan atasbawah tapi masih tak nampak apa.. keliru saya.. oo ya ada rasa loya kdang je dan breast dah mula sakit. #ingintahu #bantusharing

Tak pasti preg or tak
2 Balas

Saya penah 4 minggu berturut naik double line tapi bila cek klinik tak pregnant pun. Better buat ujian darah lagi tepat. Saya buat ujian darah alhamdulillah positive pregnant

2y ago

wah Alhamdulillah..moga² ada rezeki saya kali ini aaminn. awk double line tu terang ke?

Try buat check darah beta hcg, tu lagi tepat selalunya

2y ago

baik nnti cuba.. kalau buat tu result akan dpt hari yg sama tak?