Pregnant Tanpa Simptom

Saya hamil 6 minggu tapu tak ada apa2 simptom. Susah hati saya rasa ?? ada tak sesiapa seperti saya? Please share experience

37 Balas

Normal je tu sis.. Xsemestinya hamil tu wajib ada muntah2 & alahan baru dikatakan "hamil".. Sy pun xde alahan teruk & muntah2 yg teruk.. Sepanjang pregy 12w ni baru 3x ja muntah.. Alhamdulillah.. Ikut pada badan sebenarnya, ada yg awal2 xde alahan & muntah2, tp bila masuk trimester ke2 @ ke3 baru start.. Ada yg xde langsung.. Yg kena alahan tu ada yg xtahan, badan asyik letih ja, pening sepanjang hari..lagi kesian.. Jadi kalau xde alahan tu sis chill je k.. Jgn diminta 😊

4y ago

Yes betul betul betul