Assalamu'alaikum

Saya hamil 4 minggu 5 hari, dan kemarin ada keluar darah sedikit sedikit.. Dan semalam saya ada pegi jumpa doktor, doktor kata takda apa2,cuma di sruh datang balik bila berlaku pendarahan yang banyak dan tidak berhenti.. Pada hari ini, darah ada keluar lagi tapi sikit² jak dan sayaa rasa perut saya macam kejang kadang²,adakah ini normal? Dan adakah ini tidak mmberi kesan apa² dengan baby? Maaf ya ibu²,saya baru first jadi Agak sedikit takut.. Mohon doakan saya.. Dan mohon ibu kongsi pengalaman jika pernah brlaku mcam ni ya.. Terima kasih😊

1 Balas

doc ad scan tak? try mintak ubat duphaston. sy bleeding dlu sikit2 lpstu jd byk sbb lambat jmpa doc. pergi swasta sis lagi detail. kalau kk ni biasa culas skit