Pregnant semula

Saya gugur bulan 12. Ikut dr kena konsisten acid folic dan pregnant selepas 6 bulan. Kalau nak pregnant lebih awal, mcm mana nak make sure ye sesuai dah

2 Balas

mcm sy bru gugur bulan 2 ritu, lepas je pantang 2mggu sy dh besama gn suami.. niat di hti mmg xnak lekat dlm msa cpt lg, lpas sebulan gugur bru g cucuk perancang kt kk, tp xsdar yg dh pregnant balik time tu huhu pdahal xslalu sgt besama gn suami pun smggu skali je

3y ago

tahniah

mcm sy doc tkde mention utk next pregnancy kena jarakkan 6 bulan. tp pndpt sy la.. kalau dh lepas period rse bdan sihat.. bole je mngndung balik kalau xde risiko. tp sy rehatkan diri 3 bulan sblm merancang utk pregnant lps gugur.

3y ago

tahniah sis