Serah Diri Sebab GDM

Saya gdm on metformin, so doc ada remark yang saya perlu serah diri minggu 38.. Nak tanya pengalaman ibu2 semua, kalau serah diri tu, doc akan bagi tarikh ke atau kita kira sampai 38 week, terus pegi hospital? Kalau doc bagi tarikh, bila agaknya dia akan bagi tarikh?

1 Balas

Saya gdm on metformin jugak.. doktor akan bagi tarikh nnt.. saya doktor bg tarikh masa last checkup 37weeks. Spatutnya kene induce 17/6 haritu tp pegi hospital doktor pakar bagi lg seminggu. So kene admit 24/6 ni.. doakn sy ya

4y ago

Semoga dipermudahkan & selamat melahirkan..