Pampers Newborn

Saya first time mom and nak beli pampers newborn tapi tak tahu berapa pieces per pack perlu beli. Saya ada jumpa yang 240 pieces per pack. 240pieces kira-kira untuk sebulan, baby akan guna 7 keping sehari. Tapi saya tak pasti 240pieces ni adakah terlalu banyak untuk newborn atau macam mana. So ibu-ibu yang ada pengalaman boleh tak share sini pasal pampers newborn actually berapa diperlukan and other stuff like barut and swaddle too. Thank you so much #firsttimemom #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

Skrg brp week & scan baby berat berapa? Kalau berat baby nampak besar tak perlu banyak sgt sebab anak saya dulu 2 bulan dah tukar S, lahir 3kg lebih, 2 bulan dah 5kg. Mcm saya start with 68pcs/pax cos nk try & error. Then saya banyak dpt sample/trial sebab request