Risau dan overthinking terhadap bayi dalam perut

Saya first time mom, 29weeks, boleh advice macam mana nak hilangkan rasa risau? Saya selalu duk fikir anak dalam kandungan ni ada yang tak sempurna contohnya down syndrome... boleh ke kalau nak check melalui scan atau apa apa? Taktau la, hari hari duk doa supaya jangan overthink tapi hari hari juga duk terfikir. Video2 di tiktok pun asyik lalu bebudak down syndrome u_u adakah ia petanda?

10 Balas

sng camni..u leh cr klinik yg ad wt scan down syndrome

10mo ago

mmg ad...sy xigt klinik mana..tp ad..n stop tgk video mengarut2..cer tgk video yg menenangkan ..ceramah agama ke..video parenting ke.video penyusuan ke..ad la manfaat nye