GDM bersalin normal

Ada tak mommies yg GDM tp boleh bersalin normal? Sy down pula bila tahu lekat GDM ni. Duk fikir risau kena operate😮‍💨#firstmom

2 Balas

doktor ada bagitau operate ke sis?.. sbb sy pun gdm.. gdm on diet control.. yg penting jaga makn.. doktor sy ckp.. kalau baby besar kena bersalin awal 2 minggu.. kena induce la.. takde pulak doktor ckp kena operate..

2y ago

Takde cakap operate tp boleh jd kna operate kalau gdm baby besar. Susah nya nk jaga makannn. Mngndung ni asyik nak manissss je 🥴

sy bersalin normal okey je walau pon sy GDM😊

2y ago

Awk control diet la ye. Hopefully dpt brsalin normla juga