Makan Pedas Kuatkan Kulit?

Saya first time dengar, ada yang kata bila makan pedas, kulit bahagian vagina lebih kuat so tak susah nak jahit. Siapa pernah dengar? And betul ke?

1 Balas

My doc larang sy mkn pedas spjg pregnant. Nk kuatkan kulit vagina,buat perineum massage.. Boleh tengok cara di youtube..

5y ago

Sy first dgr sis. Sbb masa ipar bersalin haritu, kulit dia nipis. Nurse ckp sebab x makan pedas. Tu yg tertanya2 tu. Okay, thank you. Nnt sy cari😊