Boleh bagi pandangan .?

Saya first period 23/11 bulan 10 saya period 2 kali. Pastu sepatutnya baby saya 6w3d. Petang saya test upt clearblue digital keluar 2-3 bermaksud kandungan dalam 4 ke 5 minggu baru. Then malam saya gi scan yang jadi terperanjat kantung saya dah 8 week. Mommy pernah jadi macam saya tak.? Saya rasa tak puas hati esok nak repeat scan klinik lain je 😅 sebab yg cek dr lelaki, cam pandai tak pandai de nya 😅 boleh bagi pandangan tak mommy. Stress fikir

Boleh bagi pandangan .?
1 Balas

pernah. ikut lmp 6w, scan kantung dh 8w. then repeat scan 9w dh nmpk janin 8w+. so kiraan ikut besar janin.

5mo ago

harap bergini lah takut, dok terfikir je. Ni second baby.